Rawsom Raakakaakaonibsit valmistetaan kuorituista ja rouhituista Theobroma lajikkeen kaakaopavuista. Pavut poimitaan käsin, jonka jälkeen ne fermentoidaan kitkeryyden vähentämiseksi ja lempeän maun aikaansaamiseksi. Lopuksi pavut kuoritaan ja niiden ydin murskataan nibseiksi. Hellävarainen valmistusmenetelmä varmistaa herkkien ravintoaineiden säilymisen. Käytä leivontaan, smoothien joukkoon tai napostele. Suurta ravintoa terveelliseen herkutteluun.
Aineisosat: 100 % kylmäprosessoitua luomu raakakaakaonibsejä (Theobroma Cacao).
Käyttötarkoitus: Ripaus nibsejä koristeluun, aamiaismysliin tai puuroon joukkoon. Sallittua naposteltavaa, nimittäin nibsit sisältävät sokeria vain 1 g / 100 g kohden.
Käyttöohje: 4–5 rkl (20 -25 g) vuorokaudessa. Voidaan syödä sellaisenaan tai lisättynä puuroihin, pirtelöihin, leivonnaisiin, jogurttiin tai raaka-suklaan joukkoon.
Alkuperämaa: Peru
gluteeniton / laktoositon / maidoton / makeuttamaton / lisäaineeton / luomu / vegaani
Ravintoarvo | Määrä (100g) | Määrä (%) |
---|---|---|
Energia (kJ/kcal) | 2499 / 604 | 30 |
Rasvat (g) | 50 | 71 |
josta tyydyttynyttä rasvaa (g) | 34 | 170 |
Hiilihydraatteja (g) | 18 | 7 |
josta sokereita (g) | 1 | 1 |
Ravintokuitua (g) | 13 | |
Proteiinia (g) | 12 | 24 |
Suolaa (g) | 0,3 | 5 |
*Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kJ/2000kcal)