Marjainen raakakakku
- 6.5.2022
- by: sari
Marjainen raakakakku
Ainekset:
Mantelipohja:
100 g Mantelit
100 g Tuoreet taatelit
50 g Kookoshiutaleita
Ripaus suolaa
Marjatäyte:
130 g Cashewpähkinät
200 g Sekamarjasose
10 g Sitruunan mehu
100 g Rawsom Luomu Kookosöljy sulatettuna
70 g Vaahterasiirappi
Kookostäyte:
100 g Cashewpähkinät
160 g Kookosmaito (hyvin sekoitettu)
70 g Rawsom Luomu Kookosöljy sulatettuna
60 g Hunaja
50 g Kookoshiutaleita
Liota cashewpähkinöitä vedessä jääkaapissa mielellään yön yli tai vähintään 5 tuntia.
Valmista pohja. Laita irtopohjavuokaan (16 cm) leivinpaperia. Hienonna pohjan raaka-aineet monitoimikoneessa ja painelle taikina irtopohjavuoan pohjalle.
Valmista marjatäyte. Valuta cashewpähkinät. Mittaa ja sekoita kaikki marjatäyteen ainekset keskenään tehosekoittimessa tai blenderissä. Kaada tasainen seos vuokaan. Laita pakastimeen noin tunniksi.
Valmista kookostäyte. Valuta cashewpähkinät. Sekoita kookostäyteen ainekset keskenään tehosekoittimessa tai blenderissä ja kaada marjatäyteen päälle. Jähmetä pakastimessa noin 3 tuntia. Irrota vuoasta jäisenä, anna sulaa.
Koristele marjoilla. Nauti!